logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Hybrid Theory - The Linkin Park Show

Pn 2025-02-28 19:00
Twinsbet Arena, Vilnius
39.00 - 67.00

Skambiname visiems LINKIN PARK gerbėjams…

HYBRID THEORY – The LINKIN PARK tribute grupė skelbia apie koncertą Lietuvoje!

Oficialiai patvirtina: Į WORLD TOUR 2024/25 yra įtraukta Lietuva! Vienintelis koncertas Baltijos šalyse įvyks 2025 mvasario 28 d., Vilniuje, Twinsbet Arenoje!

Pasiruoškite įelektrinančią kelionę per ikoniškus vienos geriausių pasaulio grupių hitus! Išgirskite visus savo LINKIN PARK mėgstamiausius – Numb, One Step Closer, Papercut, Burn it Down, Crawling, Points of Authority, Breaking the Habit, Faint, In the End, Bleed it Out ir dar daugiau!

Hybrid Theory https://www.youtube.com/watch?v=yNNZX9Wcvac&t=311s

Ši išskirtinė muzikantų grupė užkariavo LINKIN PARK gerbėjų širdis visame pasaulyje savo įspūdingais pasirodymais ir nepajudinamu atsidavimu išsaugoti vienos įtakingiausių XXI amžiaus roko grupių palikimą. Nuo Australijos iki Kanados, nuo Kinijos iki Brazilijos - visi jų koncertai stadionuose, didžiausiose arenose yra išperkami akimirksniu! Kiekvienas jų pasirodymas – tai scenoje pastatytos galingos konstrukcijos su LED ekranais ir stulbinančiu lazerių ir šviesų šou.

Hybrid Theory https://www.youtube.com/watch?v=5BtI93xLbi0&t=56s  

Atkartoti unikalų LINKIN PARK stilių, garsą ir pojūtį yra bauginantis žygdarbis. Prie to pridėjus gilų gerbėjų susižavėjimą ir meilę jiems, bandymas pagerbti tampa dar sudėtingesnis. Tačiau  HYBRID THEORY iškyla į aukštumas, atiduodami visą pagarbą ir meilę grupei, į kurią jie lygiuojasi. Jų gyvi koncertai liudija jų atsidavimą ir talentą, akivaizdu, kad jiems tikrai patinka tai, ką daro.

Hybrid Theory | In The End https://www.youtube.com/watch?v=XwNqUhNiYxU&t=21s

HYBRID THEORY nėra toji grupė, kuri tiesiog atkartoja dainas, jie perteikia energiją ir emocijas, kurios nulėmė išskirtinį LINKIN PARK garsą. Jie pasineria į Linkin Park dvasią, įkūnydami tą pačią aistrą ir intensyvumą, dėl kurių pradinė grupė tapo tarptautine sensacija. Dėl šio autentiškumo jie užsitarnavo lojalių gerbėjų ne tik Portugalijoje, bet ir tarp LINKIN PARK gerbėjų visame pasaulyje.

Hybrid Theory | What I've Done https://www.youtube.com/watch?v=dM6aU3-WhOc&t=14s

 2020 m. Australijos HYBRID THEORY turo apžvalgoje „Amnplify“ pažymėjo: „Negalėjau patikėti, kaip neįtikėtinai panašus pagrindinis Hybrid Theory vokalistas ir reperis Ivo Massana Rosário ir Pedro Paixão, kurie skambėjo ir atrodė kaip Chesteris Benningtonas ir Mike'as. Shinoda…“ ir padarė išvadą, kad „Jei kada nors neteko pamatyti Linkin Park koncerto, Hibridų teorija yra beveik tobula kopija“. Su kiekvienu pasirodymu Hybrid Theory nukelia savo žiūrovus į nepamirštamą kelionę per LINKIN PARK diskografiją, perteikdama patirtį, kuri yra kuo artimesnė originalios grupės.

Be jokios abejonės, HYBRID THEORY yra vienintelė grupė, kuri iš tikrųjų atiduoda duoklę legendiniams LINKIN PARK.

Prisijunkite prie muzikos, emocijų ir nostalgijos vakaro, pagerbdami vieną ir vienintelį Chester Bennington ir LINKIN PARK!

Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Hybrid Theory - The Linkin Park Show Pn 2025-02-28 19:00 Twinsbet Arena, Vilnius 39.00 - 67.00
Renginys Hybrid Theory - The Linkin Park Show
Data / Laikas Pn 2025-02-28 19:00
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 39.00 - 67.00
Svarbi informacija
Renginio pradžia: 19:00
Durys atidaromos: 18:00
Renginio trukmė: ~1,5val
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų (imtinai) neužimant papildomos sėdimos vietos
Nuolaidos: Netaikomos
 
Neįgaliesiems: asmenims su negalia vėžymėlyje ir 1 lydinčiam asmeniui arenoje yra išskirtos atskiros vietos (bilietų kontrolės metu pateikti įrodantį dokumentą). Norint įsigyti neįgaliųjų vietas į nuolaidos laukelį įveskite kodą: NEIGALIESIEMS  ir galėsite pasirinkit vietas 418 sektoriuje 
 
Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt
 
Premium Lounge sektoriai
Pirkdami bilietus į juos gausite:
• Atskirą įėjimą (jokių eilių!)
• Nemokamą rūbinę
• Geriausias vietas stebėti renginį
• Patogias kėdes su laikikliu gėrimui
• Kitas pramogas ir jaukią atmosferą.
 
BONUS sektoriai.
Pirkdami juos gausite:
• 20 % nuolaida maistui ir gaiviesiems gėrimams arenos maitinimo baruose
• Nemokamos rūbinės paslaugos bendrose arenos erdvėse.

*Įsigyjant šias vietas, jums nereikia turėti jokios narystės.

Twinsbet Arenoje atsiskaityti galite tik mokėjimo kortelėmis ar išmaniaisiais įrenginiais.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Twinsbet Arena
Ozo g. 14 Vilnius Lietuva
Organizatorius
BetMar, UAB
Architektų g. 56-101 Vilnius
betmar.uab@gmail.com / +37067064416
Įmonės kodas: 302632222
PVM kodas LT100009270416
Renginys Hybrid Theory - The Linkin Park Show
Data / Laikas Pn 2025-02-28 19:00
Renginio vieta Twinsbet Arena, Vilnius
Kaina 39.00 - 67.00
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Queen show: 50 years tour with choir and orchestra | Vilnius Queen show: 50 years tour with choir and orchestra | Vilnius COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą Imagine Dragons by Radioactive Imagine Dragons by Radioactive COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą MEGA DISKOTEKA su DISCO POLO ir POP muzikos žvaigždėmis! OLEG KENZOV, Defis, Czadoman, Piękni i Młodzi, Playboys! MEGA DISKOTEKA su DISCO POLO ir POP muzikos žvaigždėmis! OLEG KENZOV, Defis, Czadoman, Piękni i Młodzi, Playboys! COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Pirkti bilietą THE BEST POL'and'POP FEST: Blanka, Cleo, Kuba THE BEST POL'and'POP FEST: Blanka, Cleo, Kuba COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti